Uncategorized

Nodarbības 8. novembrī

 

Uzmanību 1. un 2. grupa!

Sestdien mums būs Mārtiņdienas tēmai veltīta nodarbība kopīga 1. un 2. grupas bērniem. Viena no Mārtiņdienas tradīcijām ir pārģērbšanās, līdz ar to, ja ir vēlēšanās, aicinām skolā ierasties maskās un tērpos. Tie var būt pavisam vienkārši, sameistaroti no mājās atrodamiem materiāliem: kartona maska vai kronis, uz sejas uzkrāsotas kaķa ūsas vai vienkārši lakatiņš ap galvu, vai kāda mammas kleita vai tēta kaklasaite ap kaklu. Tās tikai idejas, un tas nav obligāti! Var arī nākt princešu kleitās vai spiderman kostīmā, kas Islandē populāri. Jebkas, kas mājās atradīsies, derēs! Neko speciālu gatavot nav nepieciešams, tikai, ja ir vēlme. Var droši nākt arī parastās drēbēs. Reizēm ir tā, ka mazie nemaz nav gatavi uz šādu pārģērbšanos, lai tas nav iemesls nenākt uz skoliņu!

2. grupa! Otro nodarbības daļu mēs būsim bez 1.grupas bērniem un radoši darbosimies. Katram bērnam vajadzētu paņemt līdzi 1 -2 otas līmes klāšanai un/vai krāsas klāšanai.
Vēl katrs bērns var droši ņemt līdzi visu, kas noder strādāšanai aplikācijas tehnikā ( graudi, audumi, diegi utt.) Mēs arī būsim sagatavojuši materiālus, bet jo vairāk/dažādu, jo labāk!

TIEKAMIES!
Laura, Marta un Ilva

 

Ja kādam ir iedvesma un laiks gatavot savam bērnam masku, tad zemāk ir viens links ar piemēru, kā vienkārši un ātri pagatavot maskas. Bet vēlreiz – pārģērbšanās nav obligāta prasība nodarbībai!!

Masks_

http://prudentbaby.com/2012/10/baby-kid/diy-animal-masks-free-template/

Komentēt